Programació

JORNADES D’EDUCACIÓ VIAL

El passat dia 10 d´abril es va celebrar en la Vila de Llíber les jornades d´Educació Vial a proposta del Sr. Alcalde José Juan Reus Reus que du, entre altres regidories, la de Seguritat Vial per als menors d’escola dins de la Setmana Cultural que es celebra en el Col.legi Públic Sants Cosme i Damià.

Vam poder comptar amb la inestimable col.laboració de l´Ajuntament de Dénia, de l’Intendet Principal-Cap de la Policia Local de Dénia, José Martínez Espasa, i amb l´agent de Policia Local de Dénia, Manuel Moreno, que s´encarrega de donar les clases de d´educació vial en dit municipi. Es va montar dins del recinte escolar un xicotet circuit amb semàfors, rodona, passos de vianants i distinta senyalització, per a que els menors comencen a utilitzar les mesures de seguretat personals i després practicar amb les bicicletes i els patins, les clases teòriques que es van impartir per l´agent en cap Juan Ortolà de la Policia Local de Llíber.

L´Alcalde va manifestar que és important educar al menors des de ben xicotets per a que siguen conscients dels perills que comporta la circulació viària i, a més, adquirir aquells coneixements sobre mesures de seguretat i comportament en la via pública, que després es practiquen diàriament. En José Juan Reus ens va adelantar que per al proper any s´augmentarà l´oferta educativa durant la Setmana Cultural amb l´ús i ensenyament de la manipulació de cohets.

educacio-vial

About estudipublicitari

No information is provided by the author.

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.